Ejboparkens festlokale 

Ejboparkens moderne festlokale er indrettet til 50 personer og er løbende opdateret. Indretningen er slidstærk og baseret på at lokalet er funktionelt, og fremfor alt at lokalet skal bruges.

Udstyret omfatter musik anlæg med DVD med display skærm, 6 højtalere, udluftningssystem, støjdæmpning til naboerne, antennestik med mellempakke, video projektor med fjernbetjening (sættes op efter ønske), 2 komfurer og diverse køkken tilbehør, herunder professionel opvaskemaskine.
Lokalet er i 2008 blevet opdateret, dette drejer sig blandt andet om mulighed for at tilslutte projektor med pc eller at se tv på projektor. Derudover er der kommet nyt musikanlæg som giver mulighed for USB tilslutning mm.
På den mere komfortable side er der kommet hyggekrog med sofa, bord og fladskærm med surrond lyd, samt en ny bar med fadølsanlæg.

Bestyrelsen ønsker at lokalet bliver brugt - også på hverdage. Hvis nogen af Ejboparkens beboere har en ide til for eksempel danseskole om torsdagen eller en landskamp i fodbold på projektoren, er bestyrelsen lydhøre overfor alle ideer.

Den ramme som festlokalet udgør er en ramme som bestyrelsen vil anbefale både til den enkeltes fødselsdag, dåb eller andet, men også til de kollektive arrangementer.

Musik anlægget i festlokalet afbrydes automatisk 01.15 af hensyn til de øvrige beboere.

Prisen for at leje lokalet i weekender er kr. 800,- med kr. 1200 i depositum. Til arrangementer på hverdage så er prisen 350,- men stadig med depositum på 1200,- (weekend: fredag-søndag + samt helligdage)

Ønsker du at leje lokalet, så se kontakt muligheder under beboerlogin.

Dokumenter

Filtype

Download

Kontakt

Kontakt bestyrelsen
Benyt formularen nedenfor til at sende en mail til bestyrelsen. Formularen nedenfor bør ikke bruges til henvendelser af hastende karakter - der kan gå op til en måned inden bestyrelsen er samlet og kan svare.

Det bedste er at sende til hele bestyrelsen på bestyrelsen@ejboparken.dk. Se i øvrigt også siden Ejendomskontoret og find med det samme oversigt over adresser og telefonnumre.

Felter med * skal udfyldes.

Brian Albertsen
Formand

brian@ejboparken.dk

Ole Borg Hansen
Næstformand

ole@ejboparken.dk

Joy Michelle Pedersen
Bestyrelsesmedlem

joy@ejboparken.dk

Søren Petersen
Bestyrelsesmedlem

soren@ejboparken.dk

Paw Nielsen
Bestyrelsesmedlem

paw@ejboparken.dk

Janne Svensson
1. suppleant

janne@ejboparken.dk